23 Nisan Dünya Bebek, Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Günü Paneli

23 Nisan “Dünya Bebek, Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Günü” İlan Edildi

Uluslararası Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi ve İlişkili Meslekler Birliği (International Association for Child and Adolescent Psychiatry and Allied Professions (IACAPAP)), Uluslararası Ergen Psikiyatrisi ve Psikolojisi Derneği (International Society for Adolescent Psychiatry and Psychology (ISAPP)), Dünya Bebek Ruh Sağlığı Derneği (World Association for Infant Mental Health (WAIMH)) ve Dünya Psikiyatri Birliği Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi Bölümü (World Psychiatric Association Child and Adolescent Psychiatry Section (WPA-CAP)) işbirliği ile 23 Nisan “Dünya Bebek, Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Günü” olarak ilan edilmiştir.

Dünya çocuklarına armağan edilmiş Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın bu vesileyle taçlandırılmış olması; 23 Nisan gününü daha anlamlı hale getirmiştir.

Bu kapsamda Üsküdar Üniversitesi Anne Bebek Ruh Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Sosyal Bilimler Enstitüsü iş birliğiyle, geleceğimiz olan çocuklarımızın ruh sağlığını konuştuğumuz “23 Nisan Dünya Bebek, Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Günü Paneli"ni gerçekleştirdik. Panelin tekrarına aşağıda paylaşılmış link üzerinden Üsküdar Üniversitesi youtube kanalında ulaşabilirsiniz.

Panelimizi çocuklarımızla bütünleştirmek adına; yaptıkları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı temalı resimleri "Üsküdar Üniversitesi Ailesinin Çocukları 23 Nisan'ı Anlatıyor" başlığı ile panelimizde paylaştık. Küçük ellerimizin bu anlamlı resimlerine de; Merkezimizin web sitesinde ulaşabilirsiniz.

Panel linki: https://www.youtube.com/uskudaruniversitesi

Saygılarımızla